کارکرد پکیج تصفیه پساب با روش ecf

تصفیه پساب با روش ECF:

تصفیه پساب با روش ECF یک روش بهینه و مفید برای تصفیه پساب های صنعتی در جهان می باشد. در این مطلب به به ریز کارکرد این روش و چگونگی کارکرد دستگاه تصفیه پساب خواهیم پرداخت. در مورد کلیات تصفیه پساب با روش ECF میتوانید اینجا مطالعه کنید. همچنین برای مطالعه بیشتر راجع به جزئیات یک پکیج خوب تصفیه پساب با روش ECF میتوانید به اینجا سر بزنید.

روش ECF چیست؟

در روش ECF برای تصفیه پساب از الکتریسیته استفاده می شود و خبری از اضافه کردن منعقد کننده ها، کلر و مواد شیمیایی مختلف نیست. الکتریسیته اعمال شده، مقداری از آلاینده ها را رو نشین (Floc) و مقداری از آن ها را ته نشین (Sludge) می کند. برای همین اسم روش ECF که مخفف Electrocoagulation/flotation، به معنای انعقاد و شناورسازی الکتریکی است گذاشته شده است. در  مورد کلیات این روش و روش های سنتی میتوانید اینجا مطالعه کنید.

شیمی دستگاه های تصفیه پساب با روش ECF:

در تصفیه پساب با روش ECF ما حداقل دو الکترود داریم. پس از اعمال ولتاژ در آند اکسیداسیون (Oxidation)  و درکاتد کاهش (Reduction) را خواهیم داشت.

پس بعد از این که ولتاژ اعمال شد؛ آند شروع به تجزیه می کند و منعقد کننده (Coagulant) را تولید می کند.

آند معمولا از جنس آهن یا آلومینیوم است. پس در واقع در آند، فلز به کاتیون اکسید می شود.

در این معادله، Z تعداد الکترون های منتقل شده در انحلال آند، در هر مول آهن می باشد.

خود آب ممکن است اکسید شده و منجر به کاتیون هیدرونیوم و گاز اکسیژن شود و در حضور آنیون های کلرید، Cl ممکن است به Cl2 اکسید شود. این دومی یک اکسیدان قوی است که ممکن است به اکسیداسیون ترکیبات آلی محلول کمک کند یا ممکن است منجر به تشکیل ClOH شود که نقش اکسید کننده را نیز ایفا می کند.

واحد تصفیه پساب صنعتی با ازن شرکت توکا طب آذر

نمونه نصب شده پکیج تصفیه پساب با روش  ECF توسط شرکت آرینا تجهیز

در کاتد: آب به گاز هیدروژن و آنیون هیدروکسیل تبدیل می شود.

پس به زبان ساده ما کلا دو نوع الکترود آند و کاتد خواهیم داشت. ولتاژ را اعمال میکنیم. آند یون مثبت تولید می کند و این یون های مثبت به ذرات معلق در پساب که یون منفی دارن می چسبند. این روند آنقدر ادامه پیدا می کند تا این ذرات وزنشون زیاد شود و به صورت سنگ ریزه ته ظرف مخزن ته نشین (Sludge) شوند.

از طرفی کاهش در کاتد حباب هیدروژن تولید می کند و این حباب ها بقیه آلاینده های پساب را رونشین میکنند. (Floc)

همانطور که گفتیم آند معمولا از جنس آلومینیوم یا آهن می باشد.

ویژگی الکترودهای آلومینیوم (Al):

برای آلومینیوم، فقط واکنش نیمه اکسیداسیون بین Al3+/Al اگر Z = 3 از معادله زیر پیروی میکند.

علاوه بر واکنش های شرح داده شده در بخش قبل؛ گونه های مونومر دیگری از هیدرولیز خود به خودی کاتیون های Al3+ بر اساس واکنش های اسید/ باز تشکیل می شوند:

گونه های پلیمری نیز گزارش شده است: Al(OH)15 3+، Al7(OH)17 4+، Al8(OH)204+  و Al13O4(OH)24 7+.

اسیدیته لوئیس آلومینیوم تشکیل آنیون های OH را در کاتد متعادل می کند، که باعث ایجاد اثر بافری می شود و منجر به pH نهایی بین 7 تا 8 می شود که به شدت با انعقاد شیمیایی معمول با استفاده از نمک های Al متفاوت است. در نتیجه، گونه‌های مونومر و پلیمری در نهایت باعث تشکیل «لخته‌های نشین شونده» آمورف Al(OH)3 می‌شوند که دارای سطح وسیعی هستند که برای جذب سریع ترکیبات آلی محلول و به دام انداختن ذرات کلوئیدی مفید است.

زیاد شدن فاصله آند و کاتد:

خب ما می دانیم از آند دارد به شکل فیزیکی به دلیل اکسیداسیون کم می شود. پس به مرور زمان فاصله آند و کاتد زیاد می شود و نیاز به افزایش ولتاژ است که این فاصله را جبران کند.

حتی بعد از مدتی دستگاه تصفیه پساب با روش ECF ممکن است خاصیت خود را به کلی از دست بدهد.

این فاصله آند و کاتد رابطه مستقیم با پولی دارد که شما باید خرج کنید. و روش های گوناگون قرار گرفتن دو الکترود می تواند این افزایش فاصله را کاهش دهد. که نیاز به ابتکار و فکر دارد. که راجع به روش های مختلف قرار گرفتن صفحه ها بحث خواهیم کرد.

پس ساخت دستگاه تصفیه پساب با روش ECF یک کار الکی و معمولی نیست؛ بلکه نیاز به دقت، ابتکار، علم و تجربه دارد.

ما در شرکت دانش بنیان آرینا تجهیز با استفاده از یک کادر قوی و تحصیل کرده و ادغام کردن علم و تجربه پکیج های تصفیه پساب با روش ECF درجه یک تولید می کنیم. و بهترین خدمات پشتیبانی، نصب و راه اندازی را به شما ارائه دهیم و از خرج اضافه و بی مورد شما جلوگیری کنیم.

پس برای مشاوره رایگان با شماره های زیر تماس بگیرید:
02144337375 ؛  09127055971 

روش های مختلف قرار گیری آند و کاتد:

1- دو صفحه موازی:

ساده ترین روش همین روش  می باشد. این روش متشکل از دو صفحه موازی است. این روش هم با وجود ساده بودن، کارایی بالایی دارد.

و در هزینه عبور پساب از بین الکترود ها و هزینه اولیه الکترود ها به دلیل تعداد کمتر صرفه جویی می شود؛ ولی مشکل آن زیاد شدن فاصله آند و کاتد می باشد.

تصفیه پساب با روش ECF

2- صفحات موازی:

در این روش از چند الکترود آند و کاتد برای  عبور پساب از بین آن ها استفاده می شود.

در این روش هزینه عبور دادن پساب از بین الکترود ها بیشتر است و به دلیل تعدد الکترود ها هزینه الکترود ها هم بیشتر می شود.

ولی تا حد زیادی میتوان از افزایش فاصله آند و کاتد جلوگیری کرد.

این مدل قرار گیری، روش های مختلفی دارد که در اینجا می توانید جزئیات عبور پساب از بین الکترود ها، مدل های مختلف ولتاژ دادن به الکترود ها و … را مطالعه کنید.

3- استوانه ایی:

در این روش آند و کاتد به صورت استوانه ای درون هم قرار می گیرند که این روش هام مزایا و معایب خود را دارد که در  آینده بیشتر راجع به آن صحبت خواهیم کرد.

Water waste treatment with ECF method

مزایای تصفیه پساب با روش ECF:

1- کاهش آسیب به حیوانات، محیط زیست، انسان ها و اکو سیستم
2- سهولت در آب گیری و مدیریت لجن
3- سهولت در حمل و نقل
4- حذف مواد شیمیایی
5- تجهیزات ساده و راهبری آسان و عدم نیاز به اپراتور حرفه ای
6-  کاهش بار میکروبی و مواد جامد معلق (TSS)  تا 99%
7- کاهش روغن و چربی، کدورت آب و فلزات سنگین تا 99%
8- بهره برداری خودکار و پیوسته
9- قابلیت افزایش ظرفیت بر اساس نیاز مشتری
10- پیش ساخته و قابل نصب و راه اندازی در کمترین زمان
11- کمترین مشکلات بهره برداری در مقایسه با روش های شیمیایی و بیولوژیکی
12- کاهش هزینه های بهره برداری و هزینه های جاری سیستم تصفیه
13- و …

نتیجه گیری:

تصفیه پساب با روش ECF مزایا خیلی خیلی زیادی برای اکوسیستم دارد. چون هم مواد شیمیایی از چرخه حذف شدند و هم تصفیه با دقت بالاتر و بهتری انجام می شود. به همین دلیل محققان به تصفیه پساب با روش ECF علاقه زیادی نشان داده اند و کشور های پیش رفته دنیا اکثر پساب خود را با روش ECF تصفیه می کنند. ما هم در این بخش سعی داریم شما را با این روش کارآمد و نوین بیشتر آشنا کنیم. در مطالب بعدی این بخش راجع فرمول های شیمیایی کاتد، الکترود آهن و جزئیات قرار گیری الکترود ها بحث خواهیم کرد. پس با متا همراه باشید. همینطور برای اطلاعات بیشتر راجع به تصفیه پساب با روش ECF میتوانید به اینجا سر بزنید.

قیمت دستگاه تصفیه فاضلاب صنعتی:

تصفیه پساب صنعتی یکی از مهم ترین وظایف یک کارخانه یا تولید کننده پساب می باشد چون اگر پساب بدون تصفیه وارد محیط شود می تواند به اکوسیستم، انسان ها و محیط زیست لطمه وارد کند.

از طرفی برای راحت بودن خیال از تصفیه پساب صنعتی به یک دستگاه قابل اطمینان نیاز است چون تکنولوژی دستگاه های تصفیه پساب، ساده و پیش پا افتاده نیست.

یا ممکن است با استفاده از روش های قدیمی تصفیه پساب، مثل اضافه کردن مواد شیمیایی محیط زیست را آلوده کنیم.

ما در شرکت دانش بنیان آرینا تجهیز جمعی از فارغ التحصیلان دانشگاهی و متخصصان مجرب در صنعت آب و فاضلاب هستیم که با به کارگیری علم روز دنیا و ادغام آن باتجربه خود بهترین و با کیفیت ترین پکیج های تصفیه پساب صنعتی را تولید می کنیم.

پکیج های از تصفیه پساب صنعتی به روش ECF ما  پیش ساخته و قابل نصب و راه اندازی در کمترین زمان ممکن می باشند و به دلیل راهبری آسان نیاز به اپراتور حرفه ای ندارند.

ما نه تنها در تولید بلکه در پشتیبانی، نصب و خدمات پس از فروش به بهترین شکل شما را همراهی خواهیم کرد.

ما از ابتدا تا انتها کنار شما خواهیم بود تا با خیال راحت از مزایای تصفیه پساب با روش ECF استفاده کنید و لذت ببرید.
پس برای مشاوره رایگان با شماره های زیر تماس بگیرید:
02144337375 ؛  09127055971